LED kit F2 Lumileds ZEN – 6000lm / 48W/ 12-24V
92,00  73,20  Izberi možnost
Akcija!

LED kit F2 Lumileds ZEN – 6000lm / 48W/ 12-24V

73,20 

-20%

– Enostavna montaža
– Inovativen sistem hlajenja
– Kakovostna izdelava
– OFF ROAD

Avto LED žarnice

Avto LED žarnice Lumileds ZEN F2 nudi intenzivno svetilnost, visokokakovostne lediode pa omogočajo do 6000Lm svetilnosti, dodatna prednost led kompleta je tudi hlajenje brez ventilatorja in bredo dodatnih adapterjev. Vodotesno ohišje je narejeno iz aluminija.

Avto led žarnice X3 Lumileds ZEN F2 se uporabljajo za dolge in kratke luči. Prednost LED kompleta je tudi v tem, da med led žarnico in konektorjem za priklop ni nepotrebnih balastov, ki zavzemajo dodaten prostor. Montaža je enostavna in omogoča priklop na obstoječe tovarniške priključke. Primerno za off road.

Tehnične prednosti:
– Enostavna montaža
– Brez balastov
– Hlajenje brez ventilatorja
– Svetilnost 6000Lm na žarnico
– Kakovostna izdelava

Žarnice ne javljajo napake računalnika za pregorelo žarnico in so odporne na različne vremenske vplive. V primerjavi z klasičnimi žarnicami nudi led kit z hladno belo barvo svetlobe cca. 6500k in močno svetilnostjo 6000lm večjo vidljivost za bolj sproščeno vožnjo ponoči in lažje zaznavanje ovir.

Avto LED kit z vgrajenimi lediodami Philips Lumileds ZEN F2 je kakovostne izdelave, led žarnice so preizkušene in testirane in tako nudijo visoko kakovost ter odlično izpolnjujejo zahteve kupcev. Na LED kit komplet dajemo tudi 1 leto garancije.

Opozorilo: Uporaba izdelka ni dovoljena v cestnem prometu, primerno za off road.

Dodatne informacije
Svetilnost 6000k
Canbus
Tip lediod Philips Lumiled ZES

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “LED kit F2 Lumileds ZEN – 6000lm / 48W/ 12-24V”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja