Avto led žarnice
LED kit X3 Lumileds ZES2 – 6000lm / 12-24V
78,00  Original price was: 78,00 €.54,90 Current price is: 54,90 €. Izberi možnost
Akcija!

LED kit X3 Lumileds ZES2 – 6000lm / 12-24V

Original price was: 78,00 €.Current price is: 54,90 €.

-30%

– Enostavna montaža
– Inovativen sistem hlajenja
– Kakovostna izdelava
– OFF ROAD

(4 mnenja strank)

Avto LED žarnice

Avto LED žarnice Lumileds ZES2 nudi intenzivno svetilnost, visokokakovostne lediode pa omogočajo do 6000Lm svetilnosti, dodatna prednost led kompleta je tudi hlajenje brez ventilatorja in bredo dodatnih adapterjev. Vodotesno ohišje je narejeno iz aluminija.

Avto led žarnice X3 Lumileds ZES2 se uporabljajo za dolge in kratke luči. Prednost LED kompleta je tudi v tem, da med led žarnico in konektorjem za priklop ni nepotrebnih balastov, ki zavzemajo dodaten prostor. Montaža je enostavna in omogoča priklop na obstoječe tovarniške priključke. Primerno za off road.

Tehnične prednosti:
– Enostavna montaža
– Brez balastov
– Hlajenje brez ventilatorja
– Svetilnost 6000Lm na žarnico
– Kakovostna izdelava

Žarnice ne javljajo napake računalnika za pregorelo žarnico in so odporne na različne vremenske vplive. V primerjavi z klasičnimi žarnicami nudi led kit z hladno belo barvo svetlobe cca. 6500k in močno svetilnostjo 6000lm večjo vidljivost za bolj sproščeno vožnjo ponoči in lažje zaznavanje ovir.

Avto LED kit z vgrajenimi lediodami Philips Lumileds ZES2 je kakovostne izdelave, led žarnice so preizkušene in testirane in tako nudijo visoko kakovost ter odlično izpolnjujejo zahteve kupcev. Na LED kit komplet dajemo tudi 1 leto garancije.

4 mnenja za LED kit X3 Lumileds ZES2 – 6000lm / 12-24V

 1. Beno

  Lep pozdrav

  A je možno te žarnice uporabljati tudi za dolge luči.

  • AVTOled

   Pozdravljeni,

   led kit se lahko uporablja za dolge luč, opozoriti pa vas moramo, da homologacija ni mogoča.

   Lp

 2. Žan

  Lepo pozdravljeni

  Zanima me če je možno da led žarnica uniči fokus,saj se ohišje žarnice segreje do temperature 75 stopinj. H7 ima temperaturo ohišja 40 stopinj.

  L.p Ben

  • AVTOled

   Pozdravljeni,

   Zahvaljujemo se Vam za vprašanje. Načeloma nismo imeli nobenega takšnega primera vsekakor pa obstaja možnost kajti proizvajalec žarometov garantira samo vgradnjo delov v tem primeru žarnic, ki so ustrezne in dovoljene (v tem primeru H7 halogen 55W).

   Lp, ekipa avtoled.si

 3. Toni

  Pozdravljeni!
  Sprašujem kako bi bilo, če bi v Passata B7, ki ima sedaj xenon žarnice D3S, zamenjal za vašo Led žarnico. Ima samo dve žarnici eno za dolgo in kratko skupaj, torej ima loputo, ki se odpre za dolgo luč.

  • Led Avto

   Pozdravljeni,

   To bi bilo težko izvedljivo , potrebovali bi vmesnik za d3s žarnico in pa priklop mimo balastov.Led žarnica nima možnosti za preklop kratkih in dolgih luči. Bolj enostavno je , da zamenjate vaše obstoječe xenon žarnice.

 4. Leon

  Pozdravljeni
  Zanima me snop te zarnice.Ali moti druge voznike.tako kot nekatere.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja